Széchenyi 2020 támogatás
Main menu

Referenciák

Legyen szó bármilyen üzlethelyiségről, intézmények belső tereiről, gyártócsarnokokról vagy éppen családi házak betonozásáról, elengedhetetlen a precíz betonozási megoldások megtalálása. Az elmúlt évtized során számtalan vállalkozásnak segítettünk kivitelezési munkánkkal, így szakembereink a betonozás minden területével kapcsolatban óriási tapasztalatra tettek szert. Akár estrich betonra, akár aljzatbetonozásra, ipari betonpadló kialakítására vagy csiszolt betonozás kivitelezésére van szükség, ügyfeleink számíthatnak professzionális, kifogástalan munkánkra.

Mit kínálunk ügyfeleinknek?

  • Az egyedi igények maximális figyelembe vételét.
  • Ügyfélközpontú, folyamatos kommunikációt.
  • A határidők maradéktalan betartását.
  • Konzultációt a megfelelő betonozási technika kiválasztásában.
  • Kifogástalan szerkezeti és esztétikai eredményű végeredményt.

Ipari betonpadló gyártócsarnokokba

Amennyiben ipari csarnokokról van szó, fontos, hogy olyan ipari betonpadló készüljön, amely strapabíró, és a lehető legnagyobb mértékben képes ellenállni a mindennapi használat jelentette kihívásoknak kül- és beltéren egyaránt.

Estrich beton üzlethelyiségekbe

Az estrich beton kiváló választás bármely üzlethelyiség vagy akár családi ház számára, hiszen a technológia lehetővé teszi, hogy ne kelljen hónapokat várni az anyag kiszáradására. Estrich beton alkalmazása esetén nincs szükség aljzatkiegyenlítésre, ami leegyszerűsítheti a kivitelezést, és csökkentheti a költségeket.

Esztétikus csiszolt beton

Az általunk alkalmazott, pormentes csiszolási technikával a régi, töredezett, és menthetetlennek hitt betonpadlók is újjá varázsolhatók, ráadásul mindezt üzem közben, a kereskedelmi forgalmat a legkisebb mértékben zavarva.

Tekintse meg referenciáinkat, és lépjen velünk kapcsolatba!

Szentendre: Gyártócsarnok Estrich betonozás