Széchenyi 2020 támogatás
Main menu

Ha építési beruházásokról van szó, minden esetben a legmagasabb minőséget kell választani, ezért fontos, hogy profi, hozzáértő csapatra bízza a munkát.

A Petranella Kft. nagy tapasztalattal rendelkező munkatársai kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák, ezért akár családi házak, akár üzlethelyiségek vagy nagyobb ipari létesítmények betonozásáról van szó, precíz és gyors munkát végeznek.

Szolgáltatásaink egyaránt kiterjednek az aljaztbetonozásra, ipari padló, illetve Estrich beton készítésére, de felelős műszaki vezetési és ellenőri munkáink keretében bármely építkezés felügyelünk, hogy az az előírásoknak és a jogszabályoknak megfelelően a legmagasabb minőségben valósulhasson meg.

Estrich beton profi minőségben

Olyan betonalapra van szüksége, amely gyorsan megszárad, és egyenletesen eloszlatható? Az Estrich beton alkalmazása lehetővé teszi a gyors kivitelezést, valamint a hideg- és melegburkolatok aljazatkiegyenlítő használata nélküli lerakását.

Nagy teherbírású ipari betonpadló

Amennyiben kereskedelmi vagy ipari telephelyén szeretne tartós betonozást, ipari betonpadlóinkban nem fog csalódni. Legyen szó gyártócsarnokokról, raktárakról vagy éppen kamionparkolókról, technológiánk biztosítékot jelent a hosszú távú használatra a legnagyobb igénybevétel mellett is.

Felelős műszaki vezetés építkezésekhez

Kivitelezési munkáink mellett vállaljuk bármely építkezés műszaki ellenőrzését és műszaki vezetését. Válasszon minket cége vagy családi háza építkezéséhez!